Aan de slag met contentmarketing : een praktisch boek waarmee de nieuwe generatie marketeers leert hoe content de band met de klant kan versterken : 30 succescases uit binnen- en buitenland - Lensink, Aart, ....-; Meiboom, Lies, ....- (Amsterdam : Adfo Groep, 2014)
Uitgave over contentmarketing, een vorm van reclame en/of marketing die uitgaat van de vraag van de klant in plaats van het aanbod door de producent of dienstverlener. Aan de orde komen een toelichting op het begrip contentmarketing, een model voor contentmarketing, strategie, basis content, contentmarketing, verschillende wijzen van distributie van content en aan de slag met contentmarketing. Het boek heeft een moderne lay-out en is met name bestemd voor marketeers en communicatiemedewerkers. Het geeft antwoord op vragen hoe je bepaalt welke content bij jouw merk past, hoe je content bedenkt en distribueert en uiteindelijk hoe je beoordeelt of de content leidt tot de beoogde conversie. Het boek bevat zeer veel praktijkcases die inspiratie geven bij het bepalen van de juiste contentmarketing-strategie voor het eigen merk. © NBD Biblion - M. van Berkel
Praktische gids voor marketeers en communicatiedeskundigen voor contentmarketing, een vorm van reclame en/of marketing die uitgaat van de vraag van de klant in plaats van het aanbod door producent of dienstverlener.
Keywords: Marketing -- Contentmarketing