B2B contentmarketing : de 7 fundamenten - Oord, Bob, ....- (Culemborg : Van Duuren Management, 2014)
Contentmarketing is een vrij nieuwe vorm van marketing waarbij content centraal staat. Bedrijven gaan niet langer naar de klant toe, maar de klant surft naar het bedrijf dat hem het beste kan helpen. Het is daarom zaak om als bedrijf met goede content op internet voor de dag te komen. Veel boeken over contentmarketing gaan vooral over b2c, maar er zijn grote verschillen tussen b2c en b2b. Daarom stelde Bob Oord dit boek samen. Hij kon daarvoor gebruik maken van tien jaar ervaring als directeur van Heliview Online. Het boek wil bedrijven die zich richten op de b2b-markt helpen om succesvol contentmarketing in te zetten; daarvoor zijn zeven fundamenten nodig die elk in een apart hoofdstuk worden uitgewerkt: strategie, concept, content, communicatie, conversie, organisatie en techniek. Het boek is helder geschreven met verduidelijkende voorbeelden en schema's en geeft veel tips aan mensen die in de b2b-markt actief zijn met marketing, communicatie, klantenservice en verkoop. © NBD Biblion - Hans Pols
Keywords: Marketing -- Contentmarketing