Schrijfcarrousel. (Hilversum : School voor Schrijftraining, 2015)
De Schrijfcarrousel is een schrijftrainingsmethode die het beste uit je deelnemers naar boven haalt. Kant-en-klaar in een doosje.
Keywords: Nederlandse taal -- Schrijfvaardigheid; Gezelschapsspellen