Vervolgboek wiskunde - Van de Craats, Jan, 1944- (Amsterdam : Pearson Education Benelux, 2015)
Vervolg op "Basisboek wiskunde"* van Jan van de Craats en Rob Bosch, dat door de wiskundestof van het vwo overzichtelijk samen te vatten op voortreffelijke wijze een brug vormt tussen het middelbaar en hoger onderwijs. Dit vervolgboek gaat verder waar het vorige was gebleven. In 22 korte, helder geschreven hoofdstukken behandelt de schrijver onderwerpen als vector- en matrixrekening, meervoudige integralen, complexe getallen en differentiaalvergelijkingen. Veel oefenmateriaal met antwoorden. Uitermate bruikbaar als hulp bij exacte studies. Ook zeer geschikt voor zelfstudie. Met register. © NBD Biblion - Dr. D.G. van der Steen
Keywords: Wiskunde