Sponsoring : hoe en waarom: leer vliegensvlug sponsors werven - De Graaf, Danny, ....-; Burgstra, Jaap, ....- (Schoonebeek : Tekst en Uitleg, 2013)
Onmisbaar boek wanneer u aan de slag wilt met het werven van sponsors, geschreven door ervaren ex- sponsoring manager van de KLM. Boek staat boordevol praktische informatie en praktijkvoorbeelden en helpt u stapsgewijs bij het werven van sponsors. WAAROM "SPONSORING: HOE EN WAAROM" Het werven van sponsors is een lastige klus en vereist enige kennis van zaken. Toch zijn veel sportverenigingen, culturele organisaties en goede doelen geheel of gedeeltelijk afhankelijk van sponsoring. Zonder kennis van zaken worden tientallen brieven verzonden en evenveel afwijzingen volgen. Teleurgesteld na de zoveelste afwijzing stopt men vervolgens met de zoektocht naar sponsors. "Sponsoring: hoe en waarom" is een praktische handleiding bij het werven van sponsors. Op een toegankelijke manier maakt de schrijver u deelgenoot van zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van sponsoring. Bovendien geeft hij u een uniek inzicht in de gedachtegang van een sponsor. Op een praktische manier komen alle aspecten aan de orde die nodig zijn om een goede sponsoringaanvraag in te dienen. Van het voorbereiden en beschrijven van uw organisatie en het bieden van tegenprestaties tot het opstellen van een goede brief. Ook is er aandacht voor het voeren van gesprekken met sponsors, het maken van afspraken, het opstellen van een sponsorcontract en het onderhouden van een sponsorrelatie. Wanneer je als kleine of middelgrote organisatie vliegensvlug sponsors wilt leren werven is "Sponsoring: hoe en waarom" een onmisbare en praktische handleiding.
Keywords: Sponsering