Get social in business : social media op het werk - Bathoorn, Jeanet, ....- ([Schiedam] : Scriptum, 2014)
In 'Get Social in Business' laat Jeanet Bathoorn op haar kenmerkende enthousiaste wijze zien welke mogelijkheden en kansen social media bieden op en in het werk, of u nu werkzaam bent binnen een groot of klein bedrijf, of werkt als zelfstandig ondernemer. U vindt in dit boek niet alleen heldere en praktische hoofdstukken over het zakelijk gebruik van LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram maar ook nuttige informatie over minder bekende toepassingen als Foursquare, Pinterest en QR-codes. Verder wijst het u de weg in het gebruik van handige filter- en sorteertools, het starten van een blog en het monitoren van al die social media. Hét boek om te ontdekken hoe u social media succesvol zakelijk inzet.
Keywords: Internet -- Sociale media; Sociale media