Ontwikkeling door onderzoek : een handreiking voor leraren - Kallenberg, Ton, 1960-; Koster, Bob, 1952-; Onstenk, Jeroen, ....- (Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2011)
Leerkrachten kunnen vanuit de praktijk een belangrijke bijdrage leveren aan het optimaliseren van het onderwijs. De roep om een kritische blik en een onderzoekende houding binnen scholen wordt sterker. Welke winst is er uit gericht onderzoek te halen voor de leerkracht, school en beroepsgroep? Ontwikkeling door onderzoek geeft antwoord aan de hand van vele voorbeelden, toepassingsmogelijkheden en skillsheets.
Keywords: Gegevensbeheer; Onderwijs -- Onderzoek; Onderzoek