Wiskunde in je pocket - Broekema, Erwin, ....- (Mechelen : Plantyn, 2009)
Het is vaak schrikken hoe weinig er overblijft als 'parate kennis' van wat je op school geleerd hebt. Schoolboeken worden vaak niet bewaard, of zijn ongeschikt als naslagwerk. De compacte gidsjes van de Wolters' in je pocket-reeks zijn de ideale oplossing voor wie snel iets na wil zoeken. Alle feiten en weetjes van het vak overzichtelijk bij de hand door de handige indeling en registers. Ideaal opzoekboekje voor schoolverlaters Huiswerkhulp voor ouders Handig geheugensteuntje voor scholieren - Algemene rekenregels Grafen Vergelijkingen en ongelijkheden Meetkunde Functies en grafieken Differentiëren Goniometrie Statistiek Kansen en tellen
Keywords: Wiskunde (algemeen).