Onderzoeken doe je zo! : Nel Verhoeven. - Verhoeven, Nel, 1961- (Den Haag : Boom Lemma, 2013)
Hoe doe je onderzoek? Welke vragen ga je stellen? Welke mensen doen aan je onderzoek mee? Hoe maak je een onderzoeksplan? Hoe maak je tabellen en grafieken? Welke conclusies zijn belangrijk? Hoe presenteer je de resultaten?Dit zijn slechts een paar vragen die je kunt stellen als je aan een onderzoeksproject begint. Daar gaat dit boek dan ook over. Je leert hoe een onderzoek eruit ziet, en hoe je zelf een eenvoudig onderzoekje kunt uitvoeren. Onderzoeken doe je zo! is een inleiding in de onderzoekspraktijk voor het beroepsonderwijs. In het bijzonder kan het worden gebruikt binnen de opleidingen juridisch, commercieel, ICT, financiële beroepen en informatiedienstverlening. Het boek kan als lesboek worden gebruikt en als naslagwerk bij het opzetten van een onderzoek.
Keywords: Gegevensbeheer; Onderwijs -- Onderzoek; Onderzoek