Inleiding tot het recht 2014 - De Jonckheere, Miguel, ....- (Brugge : Die Keure, 2014)
Deze 'inleiding tot het recht' werd geschreven voor studenten (criminologie, politieke en sociale wettenschappen, economie, handelswetenschappen ...). Het werk heeft dan ook voornamelijk een pedagogisch doel. Dit neemt niet weg dat ook niet-studenten, die ons Belgisch recht en zijn beginselen willen leren kennen, hun gading in het boek zullen vinden. Dit boek streeft niet de academische volledigheid na, maar wil een degelijke kennismaking van de basisbeginselen van het Belgisch recht brengen.
Keywords: Recht -- België