Basiswetboek sociaal recht 2015 - Alofs, Elisabeth, 1979-; Peeters, Johan, ....-; Rauws, Wilfried, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer Belgium, 2015)
Dit wetboek sociaal recht is bestemd voor de studenten sociaal recht van universiteiten en hogescholen en voor iedere professionele beoefenaar van het sociaal recht die de essentiële teksten van Belgisch arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht ter beschikking wil hebben. Het wetboek bestaat uit drie delen. In een eerste, algemeen deel komen de grondrechten en de overkoepelende wetgeving sociaal recht aan bod. In het tweede deel wordt het arbeidsrecht onder de loep genomen. Het derde deel is een uiteenzetting van het socialezekerheidsrecht.
Bijgewerkt tot het Belgisch Staatsblad van 30 juni 2015.
Keywords: Arbeidsrecht -- België; Sociaal recht; Socialezekerheidsrecht -- België