Is 'facebooken' een werkwoord? Een praktische juridische analyse van sociale media op de werkvloer - Buelens, Vicky, ....-; Stroobants, Peter, ....-; Debunne, Bart, ....- (Mechelen : Kluwer, 2012)
Eb je als werknemer het recht om sociale media te gebruiken op het werk ? Kan je als werkgever dit gebruik aan banden leggen ? Hoe zit het met het recht op privacy ? En wat met ontslag ? Deze praktische gids geeft duidelijke antwoorden op vragen over sollicitatie en rekrutering, het gebruik van sociale media tijdens en buiten de werkuren, privacy en gezagsrecht, ontslag en bewijswaarde van gegevens en socialemediasites. Geen vakjargon maar klare taal, doe-tips en voorbeelden zorgen ervoor dat je de informatie ook echt in de praktijk kan gebruiken. Na het lezen van dit boek wordt facebooken vast wel een werkwoord.
Keywords: Sociale media -- Werk; Sociale media -- Privacy; Sociale media -- Wetgeving