Interviewen in de praktijk : interviewers, geïnterviewden en het interview - Van der Lugt, Dick, 1947- (Groningen : Noordhoff, 2013)
Interviewen in de praktijk behandelt alle aspecten van een goed interview en de kwaliteiten waarover de interviewer moet beschikken. Interviewen in de praktijk is bestemd voor studenten aan de hbo- en wo- opleidingen voor journalistiek. Aan de hand van vele voorbeelden uit de praktijk, het journalistiek onderwijs en ervaringen van stagiaires legt Interviewen in de praktijk het interviewproces stap voor stap uit. Deze 3e herziene editie is op enkele plaatsen uitgebreid op basis van bestudering van vakliteratuur. Ook gepubliceerde interviews en uitspraken over interviewen leverden soms nieuwe inzichten op.
Keywords: Interviews