Portavoces : thematische woordenschat Spaans - Buyse, Kris, 1968-; Delbecque, Nicole, 1952-; Speelman, Dirk, ....- (Leuven : Acco, 2015)
Het is een thematische woordenschat van de Spaanse taal die op een overzichtelijke manier frequent gebruikte woorden en zegswijzen weergeeft. De woordenschatlijsten zijn opgebouwd volgens thema en moeilijkheidsgraad.
Keywords: Spaanse taal; Spaanse woordenschat