Personal branding - Rebbens, Jocelyn, ....- (Alphen aan den Rijn : Vakmedianet, 2015)
Hoe maak jij als assistent duidelijk dat je niet alleen professioneel maar ook persoonlijk waarde toevoegt aan je werk? Weet jij waar jouw persoonlijk merk voor staat en wat je ermee kunt? Heb jij als 'Personal Brand' plezier en ben je duurzaam inzetbaar? In de huidige arbeidsmarkt draait het niet meer om hetzelfde kunstje nog een keer te laten zien. Er wordt veel meer van jou als assistent gevraagd. Een sterk Personal Brand helpt daarbij: het maakt je zichtbaar en vergroot de kans dat anderen je nieuwe, mooie klussen en projecten gunnen. In deze praktische Wijzer ontdek je waar jouw persoonlijk merk voor staat, hoe anderen je zien, welke impact je live én online kunt uitoefenen en leer je je Personal Brand te checken en continu te verbeteren. Ontsteek je persoonlijke vuurtje en ontdek dat Personal Branding vooral leuk is. Enjoy!
Keywords: Personal branding