Grote kleine mensen problemen, grote grote mensen problemen - Vermeire, Sabine, ....-; Beckers, Willem, ....-; Decraemer, Kris, ....-; Faes, Mieke, ....- (Antwerpen : Interactie-Academie, 2015)
Hoe zorg je dat een probleem het probleem wordt? Cliënten, groot en klein, tonen de externalisaties en visualisaties van hun angsten, klachten en lijden.