Kangoeroe rekentoppers 2 : voor groep 5/6 - leerjaar 3/4 : oriëntatie, logissch rdeneren, regelmaat, delen, tellen, vergelijken, volgorde bewerkingen - Frehen, Anne, ....- ([S.l.] : Schoolsupport)
De Kangoeroe rekentoppers bevatten uitdagende rekensommen voor (plus)leerlingen. Elke opgave vraagt een vonkje creativiteit, een flits van inzicht en een stukje doorzettingsvermogen van de leerlingen. Schoolsupport is sponsor en promotor van de Kangoeroewedstrijden waar jaarlijks bijna 1000 basisscholen aan mee doen. In de serie Kangoeroe rekentoppers kopieerboeken oefenen leerlingen met rekenopgaven van voorgaande wedstrijden. De boeken zijn geschikt voor zelfstandig werk, kieskast of weektaken - en natuurlijk als voorbereiding op de Kangoeroewedstrijd! Nieuw is de serie Kangoeroe rekentoppers 2, met opgaven van de wedstrijden uit de jaren 2010-2012.
Keywords: Wiskunde -- Basisonderwijs