Trage post - Rebillard, Maryvonne, ....- (Averbode : Averbode, 2015)
Op een ochtend haalt Nathan een vieze, gekreukte enveloppe uit de brievenbus. De inkt van het adres is uitgelopen. Nathan kan nog net zijn eigen naam lezen: Korstman. Wanneer hij de enveloppe opent, ziet Nathan dat de brief helemaal niet voor hem bedoeld is ... Het begin van een spannende zoektocht. (thema's: Kerstmis, vriendschap - AVI: E5)
Met illustraties van Patrick Chenot - In de 2e graad komt het er vooral op aan vlotter te leren lezen. En dat wordt wel héél leuk met het boekenabonnement Leeskriebel. 9x per jaar krijgt uw kind een mooi leesboek met een boeiend verhaal, geschreven door een bekende jeugdauteur. De boeken zijn mooi geïllustreerd en perfect afgestemd op het leesniveau van uw kind. Ideaal om het lezen te bevorderen!
Doelgroep: Tweede graad lager onderwijs
Keywords: Kerstmis