Mijn vriend Cheet@ - Chevreau, Eric, ....- (Averbode : Averbode, 2015)
Theo's oom Stefaan brengt een cadeautje voor hem mee uit Amerika: een robotaapje dat je op het internet kunt aansluiten en allerlei dingen kunt aanleren. Theo vindt het eerst iets voor kleine kinderen, maar draait snel bij. Cheet@ wordt een echte vriend. Misschien net iets té echt … (sci-fi, avontuur) (robot - vriendschap - verraad)
Met het boekenabonnement Vlaamse Filmpjes verbetert u de leesvlotheid en wakkert u de leeshonger van jongeren aan. 12x per jaar krijgt uw kind een mooi leesboek met een boeiend verhaal, geschreven door een bekende jeugdauteur. De boeken zijn mooi geïllustreerd en perfect afgestemd op de interesses en het leesniveau van 10-14-jarigen. Ideaal om hen aan het lezen te krijgen!
Doelgroep: Voor de 3e graad van het basisonderwijs en de 1e graad van het secundair onderwijs
Keywords: Sciencefiction