Casebook 2016 : the very best of interactive Belgium: 50 case studies to be inspired - Samain, Maxime, ....- (Brussel : Best of Digital Media, 2016)
In de 150e editie van het magazine Inside Media laat de redactie u proeven van het beste van wat er zich het afgelopen jaar in de Belgische digitale wereld heeft voorgedaan. 50 creatieve, inspirerende en doeltreffende cases verzameld in een mooie box om deze jubileumeditie van het magazine te vieren. Inside Digimedia informeert u sinds 1996 met grondig bestudeerde dossiers, onthult de markttendensen, analyseert de verschillende evoluties in de sector en volgt aandachtig de exploten en de tegenslagen van de eclectische spelers die deze kleine digitale wereld vormen. Een wereld die intussen bijzonder groot is geworden.
Keywords: Digitale communicatie; Digtale media -- Trends