Ik kan het! : een schrijfmotorisch therapieconcept : werkboekje - Van Waelvelde, Hilde, 1958-; De Mey, Barbara, 1970-; Dewitte, Griet, 1964- (Acco : Leuven, 2015)
Met dit boekje zal jij binnenkort kunnen zeggen ‘Ik kan het!'. Maak er jouw boekje van met jouw lievelingskleuren en figuren. Jij kan er je werkpunten om te leren schrijven in bijhouden. Je kan dan die werkpunten met je mama, papa, oma of opa en je juf of meester bespreken. Dit boekje werd voor jou samengesteld door Barbara De Mey, Griet Dewitte en Hilde Van Waelvelde, drie kinesitherapeuten die al veel kinderen geholpen hebben om te leren schrijven en die aan de Universiteit van Gent werken. Daar leren ze aan de studenten om kinderen zoals jij, te helpen bij het leren schrijven en daar proberen zij te onderzoeken hoe je kinderen het beste kan helpen om te leren schrijven. De leuke tekeningen in dit boekje zijn gemaakt door Dirk Deceuninck. Zij wensen jou allemaal veel succes bij het leren schrijven!
Keywords: Aanvankelijk schrijven