Iedereen kan presenteren : hoe jij een boeiende spreker wordt - Jacobs, Martijn, ....- (Amsterdam : Lev, 2015)
Gaap. Snurk. Kreun. De meeste presentaties zijn niet om doorheen te komen. De meeste presentatoren zijn slaapverwekkend. Doodzonde! Want vaak gaat door een waardeloze presentatie een inhoudelijk goed verhaal hopeloos verloren. In dit boek leer je hoe je met jouw presentaties jouw publiek van de eerste tot en met de laatste minuut boeit. De truc? Je leert jouw zwakke punten te compenseren met jouw sterke punten. Dat is bijzonder effectief. Want het afleren van gewoontes is zoveel moeilijker dan het verbeteren van waar u al goed in bent. Martijn Jacobs laat u zien dat je nu al alles in huis hebt om een professionele presentator te worden. En hoe je dat op de juiste manier kunt gaan gebruiken!
Keywords: Communicatieve vaardigheden -- Presenteren; Voordrachtstechnieken