Pop up stor(i)es : de handleiding voor ondernemers, pandeigenaars en winkelkernen - Mampaey, Kim, ....-; De Vocht, Sven, ....- (Antwerpen : Manteau/WPG, 2014)
De pop-upstore is hot. Het tijdelijke karakter creëert een gevoel van 'ik moet er nu bij zijn'. Bij de organisatie van een geslaagde pop-up komt echter heel wat kijken. Pop-Up Stor(i)es is een inspiratieboek met leuke verhalen, maar ook meer dan dat. Het reikt ondernemers, pandeigenaars en winkelkernen ideeën en concrete stappenplannen aan. De voorbereiding is namelijk cruciaal. Wat wil je precies bereiken? Hoe wil je dat je winkel eruitziet? Hoe ga je communiceren over je initiatief? Welke formaliteiten moet je in orde brengen? Op deze en nog vele andere vragen vind je een antwoord in dit boek.
Keywords: Winkelmanagement -- Pop-up stores