Assessment doen : de beste voorbereiding op assessment rollenspel, persoonlijkheidstest en IQ-test - Kok, Bas, ....-; De Jongh, Ferry, ....- (Houten : Spectrum, 2015)
Veel mensen zien op tegen een assessment of psychologisch onderzoek. Niet helemaal onlogisch, want er hangt vaak veel van af. Maar met een goede voorbereiding hoeft niemand bang te zijn. Het assessment kent tal van varianten, zoals selectie-, ontwikkelings-, loopbaan- en e-assessments.
Eerder verschenen als: Assessment doen : hoe werkt het in jouw voordeel? en: Assessment doen : hoe werkt het voor jou?
Keywords: Solliciteren -- Assessments; Persoonlijkheidstest; IQ-test.