Pionier 1 : leerwerkboek : Prehistorie - Mesopotamië - Egypte - Serlet, Kimberly, ....-; Boon, Marleen, ....-; Goethals, Rita, ....- (Berchem : De Boeck, 2015)
Het vernieuwde leerwerkboek Pionier 1! Nog steeds met focus op historische vaardigheden, probleemstellend werken, actualiteit en differentiatie.
Winnaar Best European Schoolbook Awards : Goud.
Keywords: Geschiedenis -- Secundair onderwijs