Tafeltrainer : reken en win! (Averbode : Averbode, 2015)
Een leuk spel dat je leert spelen met de tafels van vermenigvuldiging! Voor 2 tot 4 spelers (of 1 om te oefenen) Vanaf 7 jaar Duur: ongeveer 10 minuten Een geïllustreerd speelbord kun je gratis downloaden op www.averbode.be/tafeltrainer. Het spel kan ook zonder bord gespeeld worden.
Doelgroep: Wiskunde, lager onderwijs