Sommen bouwen met Bas de bever. (Averbode : Averbode, 2015)
Bas de bever houdt met zijn vrienden een grote bouwwedstrijd. Wie kan de meeste huizen afwerken? Een leuk spel voor rekenkampioenen in spe! Optelsommen tot 20 inoefenen Inhoud van de doos: 20 dakkaarten en 68 vriendenkaarten (waaronder 4 jokers) Voor 2 tot 5 spelers Duur van een spelletje: ongeveer 20 minuten
Doelgroep: Wiskunde, lager onderwijs, vanaf 6 jaar