Online reputatiemanagement : over webcare, reputatie meten en het voorkomen van imagoschade - Van Leeuwen, Alex, ....-; Franken, Job, ....- (Amsterdam : Adfo Groep, 2016)
Dit boek laat zien hoe je als communicatieprofessional de reputatie van je organisatie kunt meten, beschermen en uitbouwen. Hoe je insights uit online en offline mediakanalen verzamelt, analyseert en vertaalt naar hands-on managementinformatie. Verder bevat dit boek veel handvatten en tips rond webcare en reputatiecrises. In Online Reputatiemanagement zijn ervaringen en inzichten verzameld van communicatie-experts uit diverse sectoren. Lees hoe organisaties als ING, Ziggo, de NS, IKEA, de Hartstichting, het ANP, de Nationale Politie, SNS en BAM omgaan met reputatiemanagement en hoe vloggers en andere influentials ingezet worden.
Keywords: Communicatie -- Imago; Communicatie -- Organisaties; Communicatie -- Reputatie