Averbodes jeugdbijbel - Ollivier, Reina, ....- (Averbode : Averbode, 2013)
Deze prachtig geïllustreerde bijbel brengt jonge lezers in contact met de oudste en mooiste verhalen die ooit verteld werden. De mooiste bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament, in een bevattelijke taal verteld voor kinderen vanaf 8 jaar. Prachtig geïllustreerd Bijbelteksten op een verantwoorde manier hertaald naar jongeren van vandaag. Met historische landkaarten en een 'Wie is wie in de Bijbel': erg praktisch voor de godsdienstles.
Verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament, voorzien van veel tekeningen in kleur. Vanaf ca. 10 jaar. Averbodes jeugdbijbel / met tek. van Elena Temporin ; alle verhalen opnieuw verteld door Reina Ollivier ; naar Heather Amery
Keywords: Bijbel