Wisbox : 60 fiches met activiteiten rond wiskundige initiatie - van Nispen, Leen, ....- (Averbode : Averbode, 2014)
Kinderen zijn al op zeer jonge leeftijd in staat om wiskundig te denken. Met de Wisbox doen kleuters op een speelse en actieve wijze wiskundige ervaringen op. Ze verwerven de specifieke woordenschat en bouwen inzichten en redeneringen op die een basis vormen voor hun latere wiskundige ontwikkeling. De Wisbox vergemakkelijkt zo de overgang naar het 1e leerjaar.
3 verschillende niveaus per activiteit - Verduidelijkende foto of illustratie op elke fiche
2 reeksen getalkaartjes - Pedagogische suggesties met groeilijn en evaluatiesysteem
Doelgroep: Kleuters, vanaf 4 jaar
Keywords: Wiskunde -- Kleuteronderwijs