1, 2 ... speel je mee? : Nellie & Cesar : 80 praktische kaarten om de psychomotoriek te bevorderen - Schockaert, Sylvia, ....- (Averbode : Averbode, 2015)
Multi-inzetbaar voor zowel de bewegingsjuf als de kleuterjuf in de klas - Uitvoerig uitgetest door een bewegingsjuf - Groot formaat van de platen - Gebruiksvriendelijk dankzij indeling in thema's en kleuren - Gradatie: activiteiten voor de jongste en voor de oudste kleuters - Aandacht voor gezonde en veilige levensstijl - Aandacht voor het spelen in groep en taakverdeling 10 Thema's van de jaarplanning: herfst, winter, lente, zomer, dieren, sprookjes, circus, dozen, ballonnen, mijn lichaam 8 Bewegingsfiches per thema (80 fiches - A4, r/v) 4 Fiches voor de jongsten 4 Fiches voor de oudsten Recto = afbeelding van de bewegingsoefening Verso = uitleg over de oefening, een extra oefeninf een gradatie moeilijker + per thema een groepsspel 10 Tabbladen Didactische verwerking met
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Bewegingsopvoeding -- Kleuteronderwijs