USB en juffrouw Schroot - Major, Lenia, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
USB is een grote, knappe robot. Hij is de baas van een fabriek waar raketmotoren worden gemaakt. Hij is superslim en bedenkt de meest verbluffende machines. Toch mankeert er iets aan USB. Hij kent geen greintje bescheidenheid. Vriendschap bestaat niet voor hem. Gevoelens? Pfuh, geen tijd voor! Een onverwachte ontmoeting gooit het leven van de koele robot helemaal overhoop.
Genre: sciencefiction
Leesniveau: AVI-M6 (oud: AVI 7)