Vandaag ben ik iemand anders - van der Krift, Annerieke, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Lenny gaat naar de middelbare school. Hij neemt zich voor om zich anders voor te doen dan hij is, zodat hij snel vrienden kan maken. Hij noemt zich Leon, gedraagt zich stoer in plaats van verlegen en verzwijgt dat hij twee papa's heeft. Het is echter niet gemakkelijk om iemand anders te zijn, zeker niet nu hij een oogje heeft op zijn klasgenote Mirthe … (meeleefverhaal)
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad