Wolf - Misschaert, Inge, 1974- (Averbode : Averbode, 2015)
Wolf voelt zich uitgesloten. Hij vindt dat het tijd wordt om zichzelf te bewijzen, zodat hij er eindelijk eens bij hoort. Zijn plan leidt tot spannende achtervolgingen met een vleugje humor. (detective)
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad