Ben jij ooit naar een neuzenfeest geweest? - Van Genechten, Guido, 1957- (Wommelgem : Van In, 2016)
Ik ben al naar een hoedjesfeest geweest. En naar een toeterfeest, een pannenkoekenfeest en een pyjamafeest. Mag ik ook naar het neuzenfeest? Ja, maar …
Doelgroep: Oudste kleuters
Keywords: Carnaval; Feesten