Robbe : vanbinnen en vanbuiten - Teunissen, Peter, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
Ken jij Robbe al? Hij laat zichzelf graag aan je zien. Van boos tot blij. En van verlegen tot trots. Zo leer je Robbe kennen, vanbinnen en vanbuiten.
Keywords: Gevoelens-Gedrag