Pippa en Pasja - Major, Lenia, ....-; Lemaître, Pascal, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Pasja de hond heeft het goed bij zijn baasje Tiber. Op een dag vindt Tiber in de struiken een poesje. Hij mag het poesje houden en noemt haar Pippa. Pippa is zo schattig dat Pasja haar met plezier alles wil leren! Alleen... Pasja is een hond, en Pippa is een poes!
Doelgroep: Jongste kleuters
Keywords: Huisdieren