Alles kids : in verbinding met je kind vanaf het allereerste begin - De Vos, Joriene, ....- (Uitgeverij Mens! : Eeserveen, 2016)
Als ouder wil je niets liever dan dat je kind zich veilig en geborgen voelt, zodat hij zelfvertrouwen ontwikkelt en de wereld kan gaan ontdekken en leren kennen. Een warme en stevige band tussen jou en je kind – veilige hechting – is van onschatbare waarde om hem dit basisgevoel van veiligheid en vertrouwen te geven. Maar wat is er nu eigenlijk voor nodig om die hechte band op te bouwen? En wat betekent dit in het dagelijks leven? 'Alles kids' helpt je door de verschillende leeftijdsfasen heen te voelen en te begrijpen wat de specifieke behoeften van je kind zijn en hoe je die op een natuurlijke manier kunt vervullen. Ook worden handvatten aangereikt voor als het even niet gaat zoals je graag zou willen. Zo kun je dit boek inzetten om een stevige verbinding met je kind te laten ontstaan en te behouden.