The book 2015 : Creative club of Belgium : the best of Belgium's creative works in advertising, design and digital communication - Mortier, Jens, ....-; Van den Broeck, Isabel, ....-; Wachters, Greet, ....-; Gardia, Tom, ....-; Goffeau, Guido, ....- (Leuven : LannooCampus, 2015)
Ontmoet de Belgische Mad Men De Belgische reclamewereld is levendiger en creatiever dan ooit. Om dat te vieren, reikt Creative Club of Belgium elk jaar awards uit voor de innovatiefste en opvallendste campagnes van onze reclamebureaus. In een overzicht van twaalf categorieën brengt dit boek een helder en rijk geïllustreerd overzicht van het voorbije jaar. Een eerbetoon aan de kracht van onze internationaal gerenommeerde reclamegoeroes.