Verkopen : van afspraak tot klant - Delobelle, Geert, ....- (Leuven : LannooCampus, 2011)
Iedereen kan verkopen in z'n eigen stijl. Maar welk type verkoper schuilt er in u? Waarin bent u sterk? Of net minder sterk? Hoe maakt u het verschil tussen goed zijn en uitblinken? Verkopen. Van afspraak tot klant helpt u scoren bij uw prospects en klanten. Verkopen biedt een overzicht van alle denkbare aspecten waarmee verkopers te maken hebben: van het eerste contact tot het eerste ondertekende contract. Bovendien krijgt u toegang tot 16 filmfragmenten die u in een handomdraai de knepen van het vak tonen. Kortom, Verkopen is getest en goed bevonden en is een inspiratiebron voor zowel startende als ervaren verkopers. In dezelfde reeks verscheen ook Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers. De slimme gps voor zelfsturende verkoopteams.
Keywords: Verkopen