Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers : de slimme gps voor zelfsturende verkoopteams - Delobelle, Geert, ....- (Leuven : LannooCampus, 2011)
Haal het maximum uit uw verkoop en optimaliseer uw aanpak. Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers is het eerste boek dat verkopers en ondernemers leert hoe ze hun eigen salesmanager worden. Het logische stappenplan, de handige - digitaal invulbare - documenten en het salesdashboard maken uw verkoop een stuk efficiënter. Zelfmanagement voor verkopers en ondernemers is de opvolger van het succesvolle boek Verkopen. Van afspraak tot klant.
Keywords: Management -- Verkoop; Zelfmanagement