Het nieuwe communicatie klimaat : 20 trends in communicatie - Goubin, Eric, ....- (Brussel : Politeia, 2015)
De maatschappij is voortdurend in beweging. Ook het communicatievak staat niet stil. Maar hoe weet je welke innovaties er nu echt toe doen voor het communicatievak? Eric Goubin brengt een overzicht van de 20 meest relevante trends en beschrijft meteen ook de implicaties voor iedere communicatieverantwoordelijke.
Keywords: Communicatie -- Trends