Reputatiemanagement : Geert Stox, Machteld Weyts. - Stox, Geert, ....-; Weyts, Machteld, ....- (Brussel : Politeia, 2015)
De perceptie van een organisatie of merk door haar omgeving vormt haar reputatie. Ook de overheidssector en non- en socialprofitorganistiaes hebben er alle belang bij een sterke en positieve reputatie op te bouwen en te onderhouden met de maatschappij en hun doelgroepen. Dit is niet enkel werk voor de communicatieverantwoordelijke, maar voor iedere medewerker van de organisatie. Hoe je nu precies te weten komt welke reputatie jouw organisatie heeft en hoe je deze kan veranderen, leer je in deze publicatie. Auteurs Geert Stox en Machteld Weyts tonen aan de hand van goede praktijkvoorbeelden uit binnen- en buitenland en allerlei concrete tips de weg naar een sterke reputatie voor jouw organisatie.
Keywords: Communicatie -- Imago; Communicatie -- Organisaties; Communicatie -- Reputatie