De website : online communicatie en dienstverlening - Callewaert, Rosemie, 1970- (Brussel : Politeia, 2014)
Voor heel wat overheden en organisaties vormt hun website het hart van de informatiestroom. Toch zijn websites vandaag vaak meer dan louter een communicatiekanaal. Naast het geven van informatie kan een website ook ingezet worden voor dienstverlening of productverkoop. Bovendien hebben steeds meer organisties meer dan één website. Hoog tijd dus om stil te staan bij de keuzes die van belang zijn bij de uitbouw van een online identiteit, die onderdeel is van het totale imago van een organisatie of overheid. In 'De website. Online communicatie en dienstverlening' wordt ingegaan op de verschillende aandachtspunten, valkuilen, methodieken en referentiekaders'.
Keywords: Communicatie -- Internet; Websites