De enquête : het maken van een goede vragenlijst - van der Zee, Foeke, ....- (Groningen : BMOOO, 2007)
Het maken van een enquête lijkt zo eenvoudig. Wie er zelf een moet maken, komt er snel achter dat het zo simpel nog niet is. In dit boekje worden handvatten gegeven voor het maken van een goede vragenlijst. Het is leerzaam voor degene die voor het eerst een vragenlijst moet maken en een leuk naslagwerk voor de ervaren opsteller van vragenlijsten.
Keywords: Enquêteren; Enquêtes