Een koffer vol vertrouwen : talenten in beweging - Pappijn, Linda, ....- (Averbode : CEGO, 2013)
Inhoud van de koffer: Een handleiding - toelichting bij het psychologisch model ‘de schematische voorstelling van de persoon', de aanpak, de sociaal-pragmatische invalshoek en de situering tegenover de PRH-methode - toelichting bij alle spelen, duidingen en individuele verwerkingen - instructiebladen met visualisatie van de opdracht - toelichting bij de praktijk: beeldvorming, begeleidingsagenda, evaluatie Een spiegelschrift 16 kwaliteitenkaarten: deze kaarten visualiseren 33 kwaliteiten: de basis van onze identiteit 13 gevoelskaarten: 22 gevoelens worden gevisualiseerd door 22 emoticons en 11 gezichtsuitdrukkingen 13 denkpatronen: deze kaarten visualiseren onze gedachtegang Een globaal spelbord + pionnen en dobbelsteen: inzetbaar bij verschillende activiteiten met associatiekaarten Een domino: verkent de relatie kwaliteit - handeling Een memory: verkent de relatie gevoel – denken – lichaam 2 dobbelsteenspelen: verkennen de kwaliteiten 5 specifieke spelborden met hun associatiekaarten
Methodiek voor begeleiding van jongeren met ASS tussen 12 en 16 jaar.
Doelgroep: Jongeren tussen 12 en 16 jaar