De vloek van de rode tegel - Wigersma, Tanneke, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Er zit een nieuw meisje in de klas van Bies. Ze heet Caelesta, is heel bleek en draagt oude kleren. Zelfs meester Jippe weet niet waar ze vandaan komt. Wanneer er plots allerlei vreemde dingen met meester Jippe gebeuren, gaat Bies op onderzoek uit. (griezel, avontuur, detective)