Interactieve marketing - Van Reijsen, Marenna, ....-; Zweers, Theo, ....-; Janssen, Huub, ....-; Broekhoff, Mirjam, ....- (Amsterdam : Pearson, 2013)
Interactieve markting beschrijft hoe de inzet van nieuwe media kan bijdragen aan het behalen van marketing(communicatie)doelstellingen. Naast internet komen onder meer de toepassingsmogelijkheden van mobiele communicatie, games en digitale televisie aan bod. Aan de hand van de SOSTAC-methode leert de student stapsgewijs en op effectieve wijze een marketingcommunicatieplan te formuleren. Hierbij komen vragen aan bod zoals: Wat verandert er binnen een organisatie met de komst van nieuwe media? Wat betekent een dialoog voor een organisatie? Op welke manier past een organisaties marketing toe met behulp van social media?
Keywords: Marketing -- Media; Marketing -- Social media; Marketingcommunicatieplan