Goed gedaan, Kippiekip! - Burg, Sarah Emmanuelle, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Haas vraagt aan Kippiekip of ze een ei wil leggen voor hem. Maar daar is ze nog niet groot genoeg voor zegt ze. Dus gaan ze op zoek naar een dier dat een ei wil leggen …
Doelgroep: Oudste kleuters
Keywords: Boerderijen