We hebben er een geitje bij! - Huiberts, Marjet, 1960-; Deppe, Iris, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Op de kinderboerderij is een klein geitje geboren. Mik gaat kijken. Eerst ontmoet hij de koe, dan het paard, daarna de kip … en eindelijk: het geitje!
Lente / Boederij
Doelgroep: Jongste kleuters
Keywords: Boerderijen